På turné med caterpillars

Under våren 2012 har KSE hjälpt Pon Equipment på en verkstadsturné runt Sverige. Det handlade om att presentera tre nya produkter av märket Cat som Pon är återförsäljare för i Sverige.

På turnén bjöds beslutsfattare och inköpare in till en förhandsvisning i Pons egna verkstäder. Totalt gjordes fem stopp från Eslöv i söder till Kiruna i norr. Produktcheferna berättade om nya dumprar, bandgrävare och hjullastare – miljökrav, bättre effektivitet och kostnadsbesparingar.

KSE byggde om de fem verkstäderna till showrum för en dag. Vi ansvarade för ljudteknik , ljussättning och bildproduktion. Målet var att skapa en känsla av internationell mässa i verkstadsmiljö. En rolig uppgift som krävde både fantasi och teknikkunskap.

Inför turnén investerade vi i ett kompakt PA, HK Soundcaddy One som vi valde för flexibilitet, dess diskreta utseende samt den extremt korta riggtiden.

Kund
Pon Equipment

hk-soundcaddy-pa-turne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>