Astra Tech ordnar världskongress i Göteborg

I början på maj samlade Astra Tech 3 000 delegater från hela världen till sin tredje världskongress i Göteborg. Ett av världens snabbast växande företag inom tandimplantat bestämde sig för att ordna årets stora möte på hemmaplan. Astra Tech har sitt huvudkontor samt stora delar av sin forskning och tillverkning i Göteborg.

Detta var Astra Tech Dentals tredje globala vetenskapliga kongress. De två tidigare har arrangerats i New York City samt i Washington, DC. Kongressen består av ett fulltecknat tredagarsprogram. Mer än 100 föreläsare från hela världen presenterade den senaste forskningen inom tandimplantat.

Vi på KSE var inblandade i olika sammankomster under veckan. På tisdag kväll den 8 maj hjälpte vi Occasion med ljud och ljus för en mindre sammankomst ute på Astra Techs huvudkontor. Onsdag kväll anordnades en galamiddag på Börshuset där vi hjälpte till med scenbygge, ljud och ljus (också för Occasion).

Kongressens inledningsdag torsdag den 10 maj ordnades en välkomstmottagning. Astra Tech bjöd alla delegater på en upplevelse i och kring Götborgsoperan. Denna kväll ansvarade STARK för. Bilder och mer information i ett eget inlägg.

På Svenska Mässan ordnades 100-tals möten under tre dagar torsdag till lördag. Vi hjälpte Space Production med tekniken för den utställning som Astra Tech ordnade utanför möteslokalerna. Bilder och mer information i ett eget inlägg.

Astra Tech Världskongress - Mässan

Uppdragsgivare
Occasion
STARK
Space Production

Slutkund
Astra Tech Dental

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>