Astra Tech världskongress – utställning

När de 3 000 delegaterna på Astra Techs världskongress lämnade någon av alla de föreläsningar som anordnades på Svenska Mässan så kunde de möta Astra Techs personal och mingla i en utställningsmiljö som byggts upp inne i en av mässhallarna. Utställningen designades och byggdes av Space Production.

Vi anlitades av Space för att göra göra produktionen av ljus, ljud och bild i utställningen. Det innebar att vi var med i planeringen av utställningen för att säkerställa den teknik som Space design var beroende av – ljussättning, skärmytor och projektioner samt ljud. Vi samordnade också de tekniska aspekterna av bildproduktionen. I detta ingick ansvaret för installation och användning av en stor LED-skärm som levererades av Mediatec.

Vi var också tekniker på plats under hela arrangemanget för att säkerställa avveckling av bildmaterial, sköta ljus & ljud, och vara allmän support för Astras utställningspersonal och säljare. Våra många års medverkan vid mässor och utställningar gör att våra ansikten är kända och kan ge en trygghet för våra goda vänner på Astra Tech!

Uppdragsgivare
Space Production

Slutkund
Astra Tech Dental

One thought on “Astra Tech världskongress – utställning


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_comment' not found or invalid function name in /home/ksese/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1336

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>