EM-fotboll på Gamla Ullevi

Fotbolls-EM 2012 på Gamla Ullevi? Nä, inte riktigt, men den som hellre ville se Sveriges matcher på en läktare tillsammans med andra fotbollsentuiaster än hemma i TV-soffan kunde göra det. Arena Sweden ordnade fotbollskvällar för de som ville se Sveriges matcher på Gamla Ullevi. Premiärmatchen mot Ukraina samlade över 7 000 betalande gäster. Mediatec stod för Europas största LED-skärm på ena långsidan. Vi hjälpte till med ljudet.

Göteborgsposten gav oss beröm  efter att ha tittat på genrepet då inledningsmatchen mellan Polen och Grekland visades för en testpublik:

… att sitta på läktaren och se på en 255 kvadratmeter stor tv. Ljudet var utmärkt och publiken i Warzawa värmde oss fåtal som delade deras upplevelse många mil från den polska huvudstaden. Skärmen flankerades av två jättelika svenska flaggor och trots att den var uppställd med en hel fotbollsplans bredd från publiken var den stor nog att förmedla en sorts närhet till det som hände.

Uppdragsgivare
Mediatec

Slutkund
Arena Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>