Skärmar installerade på BeachCenter

Förra året installerade vi ett ljudsystem på BeachCenter i Kviberg – världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll. Under de senaste veckorna har vi följt upp det arbetet med att installera bildskärmar i reception, bar  och andra utrymmen. Skärmarna ska användas till informations- och reklamskyltning samt TV-tittande. Därför installerade vi en videoswitch så att de kan visa olika källor på skärmarna.

En av skärmarna är mobil så att den till exempel kan användas på utomhusserveringen, för den som vill avrunda dagens beachvolleybollspelande med lite avslappning framför fotbolls-em eller OS sköna sommarkvällar.

Uppdragsgivare
BeachCenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>