Vattnets väg på Universeum får en uppfräschning

Universeum har under våren arbetat med att förbättra och utveckla utställningen Vattnets väg i samarbete med en mängd leverantörer.

Vi på KSE har hjälpt till med fem olika installationer: På fjället satte vi upp högtalare som spelar en ljudslinga med fjällvindens sus och djurläten. I fågeltornet installerade vi en iPad och ett par högtalare så att folk ska kunna lyssna på fåglarna från iPad-appen Kvitter. I jordhålan satte vi upp belysning till de olika terrarierna som kan styras av besökarna från en knappsats inbyggd i en stubbe. Vi installerade också en videospelare i en bikupa så att det kryper lite i den och en fuktsäkrad pekskärm med en flashprogramvara som slår hål på myter om kräftor.

Uppdragsgivare
Universeum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>