Nu även ” Conductor pliers ” – KSEs fjärde ben? :-)

KSE har haft äran att leverera 7 stycken konduktörs klipptångar, biljettång helt enkelt, till en kund som önskar vara anonym. Det kan inte verka vara en stor sak, men då SJ slutade köpa in dessa vid tiden för Berlinmurens fall var det inte en helt lätt sak.

Conductor plier

Lösningen var enklast möjliga, att finna ut vad dessa saker heter på engelska, vilket inte var helt lätt. Efter 20 minuters hårt googlande och ”translatande” blev det lite varmt, och varmare tills det blev jätte hett. Sökordet är conductor pliers och vi hittade så en före detta Sovjet ägd fabrik i Tyskland. Vi är inte dom som är dom och bjuder härmed våra kunder och konkurrenter på denna lead till tidstrogen rekvisita: Gering-Zangen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>